Zoeken
  • Fotografie Sybrandy

Stichting Ramon scoort tegen kanker.


Een tijdje geleden heb ik voor Stichting Ramon scoort tegen kanker een fotoshoot gemaakt.

Was een zeer bijzonder moment wat ik graag wilde vast leggen.

Meer over het doel van de stichting vind je op hun Facebook pagina of de website http://www.ramonscoorttegenkanker.nl/

Eerste donatie van 'Go4Róan' voor stichting 'Ramon scoort..'

We zijn heel blij te kunnen meedelen dat we begonnen zijn met het doneren van het eerste geld aan een drietal goede doelen! Vanzelfsprekend hebben we gezocht naar doelen die dicht bij Go4Róan en de familie staan. We hopen dat al het geld wat door zoveel mensen zo hard bij elkaar gebracht is op deze manier alsnog een goede bestemming vindt!

Stichting Ramon Scoort tegen Kanker

Ramon is een jongetje die tegelijk met Róan in het UMCG heeft gelegen. De ouders van Róan en de ouders van Ramon hebben veel aan elkaar gehad omdat ze hetzelfde leed op hetzelfde moment met elkaar konden delen. Ramon had lymfklierkanker en is gelukkig goed hersteld en schoon! De ouders van Ramon hebben een stichting opgericht om kinderen die voor een behandeling naar het buitenland moeten, maar ook voor kinderen die binnen Nederland een langdurig behandel traject moeten ondergaan financieel te kunnen ondersteunen.

Go4Róan doneert € 5.000,- om hierin een handje te helpen!

Tevens is er een donatie van € 5000,- gedaan aan de VOKK ( Vereniging ouders, kinderen en kanker). VOKK steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor kind en gezin in alle fasen. Dit doen zij door het delen van ervaringen mogelijk te maken en door het ontwikkelen van initiatieven en activiteiten om kinderen en gezinnen te steunen. Eén van deze initiatieven is de KanjerKetting.

De Stichting Kuba Club heeft als derde een donatie gekregen van €10.000,- Deze stichting ondersteunt gezinnen met kinderen met neuroblastoom. Zo ook het gezin van Róan. Stichting Kuba Club is een ontzettend grote steun en hulp geweest in de voorbereiding van de reis naar Amerika en ook bij het verblijf in Amerika zelf.

#Fotoshoot

1 keer bekeken
Fotografie Sybrandy
Meerweg 10
8561 AT Balk
0514 60 44 18
 
 
  • Facebook - Fotografie Sybrandy
  • Pinterest - Fotografie Sybrandy Balk
  • Google+ Fotografie Sybrandy
RSS Feed

© 2014 Copyright Fotografie Sybrandy Meerweg 10 8561 AT Balk 0514 60 44 18

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now